over ons
It’s your fight but we’re  in your corner

Vanmechelen Advocaten is een atypisch advocatenkantoor in het juridische landschap. Dit uit zich op verschillende vlakken..

Ten eerste is er de onvoorwaardelijke overgave om voor elke cliënt, in elk dossier, tot het uiterste te gaan…

Strafzaken bijvoorbeeld zijn zo fundamenteel dat er nooit een financiële barrière mag bestaan die een uitmuntende verdediging in de weg staat. Dat geldt overigens zowel voor het slachtoffer als voor de verdachte.

Daarnaast hanteren wij een heel eigen communicatiestijl. Deze is direct en in mensentaal, liefst tijdens een persoonlijk gesprek. Wij vinden het niet nodig onze vakkennis te etaleren door moeilijke woorden of verouderd jargon te gebruiken. Wij zijn er voor u en spreken dus uw taal.

Een ander facet van het kantoor is de grote bereikbaarheid. Het is normaal dat wanneer het nodig is onze cliënten ons rechtstreeks kunnen bereiken op ons persoonlijk gsm-nummer.

Uw juridische problemen kennen immers geen kantooruren. Wij ook niet..

Vanmechelen Advocaten staat ook apart in haar visie op procederen…

Een proces voeren kost immers tijd, energie en geld. Wanneer wij een procedure kunnen vermijden zullen wij dat dan ook doen. Soms druist dat zelfs in tegen de initiële wens van een cliënt. Wij zijn er dan om de spiegel van de juridische realiteit voor te houden en zo wordt veel stress, frustratie en geld bespaard.

Vanmechelen Advocaten gelooft dat één probleem op verschillende vlakken moet worden aangepakt. Wij weten wat we kunnen en – vaak nog belangrijker – wat we niet kunnen. Daarom hebben wij doorheen de jaren een groot netwerk opgebouwd van externe specialisten. Zo doen wij regelmatig beroep op een burgerlijk ingenieur in bouwzaken, op een verkeersspecialist, een forensisch patholoog, toxicologen, psychologen en psychiaters, zelfs een ballistisch deskundige en een DNA expert.

Vanmechelen Advocaten gelooft in de kunst om in elk van onze medewerkers het beste naar boven te brengen. Er wordt altijd samen gegeten, samen gelachen en samen geroepen (meestal op tegenpartijen, soms op elkaar). Alleen door een echte teamspirit kunnen wij excelleren voor onze klanten. U verdient niets minder.

Ten slotte gelooft Vanmechelen Advocaten in een hechte band tussen de advocaat en de cliënt.

Wij stappen mee door het vuur….

laat het recht zegevieren
We bezorgen je minstens waar je recht op hebt. Een vlotte service, een helpende hand en onze winnaarsmentaliteit krijg je er bovenop!
Contacteer ons vandaag
Webdesign raadsheren: www.doublegum.be