Meester
Bert Vanmechelen
Advocaat
bert@advocaatvanmechelen.eu

Bert VANMECHELEN voltooide zijn rechtenstudies aan de Vrije Universiteit Brussel in 2003.
Meester VANMECHELEN voltooide zijn stage bij Meester Kris GOVAERTS in 2006. Bert VANMECHELEN startte in 2007 zijn eigen kantoor te Sint-Truiden.

Meester VANMECHELEN legt zich uitsluitend toe op het strafrecht. Hij kan bogen op een ruime ervaring voor de correctionele rechtbanken, de hoven van beroep en het hof van assisen.

Meester VANMECHELEN heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel wat maakt dat hij de rechten van zowel slachtoffers als daders met een uitgesproken passie verdedigt. Hij gelooft in een kwaliteitsvolle dienstverlening aan iedereen en dus ook aan personen
die het financieel niet zo breed hebben…
In strafzaken is mr. VANMECHELEN  bereid uw dossier pro deo te behartigen INDIEN u hier aan de voorwaarden voldoet…

Een klare kijk op het dossier en op het recht, een no-nonsense aanpak en communicatie ‘recht voor de raap’ zijn kwaliteiten die hem absoluut typeren.

Naast zijn professionele activiteiten als advocaat is  Bert bijzonder actief voor het goede doel. Hij is de bezieler en oprichter van de “Fighters Against Cancer”, een vzw die fondsenvergaring doet ten voordele van organisaties die zich inzetten om de belangen van kankerpatiënten en hun dierbaren te behartigen.
Meester VANMECHELEN is daarnaast voorzitter van de Thai-Boks en Mixfight club DEATH ROW te Sint-Truiden en was zelf jaren actief als profbokser en semiprofessioneel Thai-bokser. De waarden van vechtsport waaronder vooral de discipline en de onderlinge vriendschap liggen hem bijzonder nauw aan het hart.

Webdesign raadsheren: www.doublegum.be